maanantai 16. syyskuuta 2013

Newcomers, welcome!

Postipoika ilahdutti minua perjantaina kolmella eri paketilla, kaksi niistä sisälsi kynsilakkoja. Yhdessä paketissa oli yksi kynsiin liittymätön "ihmeaine". Esittelen sen myöhemmin blogissani, kun ensin testailen sitä ;)Ensimmäisessä paketissa oli kolme Lush Lacquerin lakkaa. Merkki ei ole minulle entuudestaan tuttu, mutta näin näiden esittelyjä jossain blogissa, niin oli ihan pakko lakat tilata. Lakat ovat vasemmalta lähtien Chicks Rule, Freckles ja Clowning Around. Alemmassa kuvassa lakat kiekolle swatchattu, mutta päinvastaisessa järjestyksessä.Odotan jo, että pääsen testaamaan näitä lakkoja joko mustan tai valkean lakan päälle, pääsee sitten neonvärit kunnolla oikeuksiin. Luulen, että kaikkia näitä en tarvitse, vaan laitan jonkun lakan kiertoon, varmaan joko Frecklesin tai Clowning Aroundin. Chicks Rulesta tuskin tulen luopumaan, onhan siinä niin lilaa kuin pinkkiä eli niitä mun suosikkivärejä :)

Sitten Nailsuppliesin tilaus. Sieltä tuli 6 kynsilakkaa ja yksi aluslakka. Vasemmalta oikealle ovat ensin OPI:n viisi lakkaa eli Servin´ Up Sparkle, Pink-ing of You, More than a Glimmer, Solitaire sekä Skull & Glossbones. Sitten on lisäksi China Glazen That´s Shore Bright ja OPI:n aluslakka Natural Nail Base Coat.

Näitä lakkoja Solitairea (lue postaus täältä) lukuunottamatta en ole vielä päässyt testaamaan, mutta esittelen lakkoja tarkemmin, kun pääsevät kynsille tai kiekolle asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti