maanantai 6. tammikuuta 2014

Glitteri överit

Oi voi, käyttämättömien lakkojeni määrä alkaa minun mittapuulla olla jo suurehko, nimittäin 18 lakkaa. Kuvassa ei ole enää "kuin" 16 lakkaa, koska kaksi on valkattu pois tämän päivän lakkailuja varten. Aikomuksena olisi (eri asia, että toteutuuko) käyttää kaikkia tässä kuvassa näkyviä lakkoja, ennen kuin saisin käyttää muita olemassa olevia lakkojani. Toki kynsien koristeluun esimerkiksi tarroja ja strasseja olisi "lupa" käyttää. No katsotaan, miten suunnitelma etenee :)No mutta tämän kertaisten kynsien kimppuun sitten. Pohjalla on Color Clubin Age of Aquarius ja päällä Darling Polishin Holiday. Tuo CC:n lakka on oikeasti tummempi/vihreämpi, kuin miltä kuvassa näyttää, en vain saanut sävyä kameralla vangittua tai Picasalla muutettua halutunlaiseksi.4 kommenttia:

 1. nää on kyllä herkulliset :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vähän sai noita glittereitä asetella siveltimellä paikoilleen, ettei kaikki glitterit olleet yhdessä kasassa, mutta nätit näistä kyllä tuli :)

   Poista
 2. 'Herkullinen' on sana joka tulimullekin ekana näistä mieleen. :) Tuo Holiday on vaan niin NAM!!

  Ihailtavan vähän sulla on noita lakkoja käyttämätyömien laatikossasi! ; D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nam nam :) Olen kyllä "kauhulla" seuraillut joidenkin harrastajien "mustien laatikkojen" sisältöä, voi siis olla kymmeniä ja taas kymmeniä testaamattomia lakkoja! Mutta eihän sitä koskaan tiedä, jos joskus itsekin on siinä tilanteessa, eli vannomatta paras ;)

   Poista