sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Penny Talk vol. 2

Valitettavasti en ole päässyt vähän aikaan tekemään postausta (ja enpä ole juuri kynsiäkään lakannut), nimittäin olen ollut sairaana, diagnoosina "kierokaula" (google kertoo tarkemmin). No nyt alkaa olla aika lailla normaali olotila ja tottakai olen hyödyntänyt sitä mm. lakkaamalla kynnet pitkästä aikaa. Olen aiemminkin esitellyt täällä Penny Talk-kynnet, mutta silloin päällystin ne A Cut Abovella. Nyt halusin säilyttää Penny Talkin oman ihanan värin ja koristeluina käytin mustaa decalia ja mustia strasseja.


2 kommenttia:

  1. Vähänkö ihana lakka! Näyttää tuossa valossa vähän CG:n Admirelta. Pitääköhän tän innostamana tarttua siihen? :) Heitin sulle hasten mun blogiin, mikäli kiinnostaa. :) http://terveisinnoora.blogspot.fi/2014/05/the-totally-doable-i-have-life-challenge.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sori Noora, että en ole vastannut, en ole pariin viikkoon blogissa käynyt! Juu, ihana lakka tuo Penny Talk, ehdottomasti suosittelen hankkimaan :) Ja oikein paljon kiitos haasteesta, saatanpa joku päivä käydäkin sen kimppuun, kuulostaa kivalta :)

      Poista