tiistai 28. lokakuuta 2014

Kynsimiitti

Oli sunnuntaina aika taas Oulun alueen kynsiharrastajien tavata, vaihtaa kuulumisia, napostella kaikkea hyvää ja varsinkin päästä penkomaan sponsoreilta saamaa goodiebaggiä, joka sisälsi PALJON kaikkea kivaa:) Perinteisesti esittelimme teeman mukaan tehdyt kynnet, tällä kertaa aiheena oli Halloween. Hmm, varsin "hirveitä" kynsiä olivat jotkut saaneet aikaan, esimerkiksi Nanne, jonka kynnet palkittiinkiin parhaista kynsistä.Minun miittikynsiin oli käytetty seuraavia lakkoja: Orlyn Liqued Vinyl, Sally Hansenin Firey Island sekä OPIn You Callin´ Me a Lyre. Koristeluina käytin kultaisia siirtokuvia.
Kynsimiitissä oli myös Oriflame esittelemässä tuotteitaan. Sainkin muutamia tuotteita testiin, teen niistä myöhemmin ensimmäisen kosmetiikkapostaukseni ^_^
Dimavarien kokosi kaikki sponsorit yhteen tähän kuvakollaasiin:


Estrella tarjosi meille aikamoiset herkut miittiin :) Oli sipsiä, pähkinöitä ja dippejä. Muutama uusi tuttavuuskin minulle löytyi joukosta, mm. Twisters, joka nousi mun suosikiksi, nam! Muuten herkuttelimme nyyttärimeiningillä, oli karkkia, suklaata, broileripiirakkaa, salaattia ja vaikka mitä muuta.Päivän emännän sängyn päälle oli kerätty kaikkea mielenkiintoista, se näytti nimittäin tältä:


Kasoja oli neljätoista ja arvoimme, kuka saa minkäkin. Kaikki olivat kuin lapsia jouluaattoina, innokkaina tutkimme, mitä omille kohdille osuneet kasat pitivät sisällään :)       Kiitos kaikille sponsoreille! / Thank you all!

(jälleenmyyjät löydät täältä ja Alessandron fb-sivut täältä),

Mukana miitissä oli seuraavat bloggaajat: 

10 kommenttia:

 1. Tosi kivalta näyttää teidän miitti olleen! :) ihanat sinun kynnet! :) Millonkas on Kone Helsinki vaihtanut lakkojensa korkit? En oo tullu ennen huomanneeksi.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Roosa, mukavaa oli ja ihan kivat noista mun kynsistä tuli :) Mullekin tuli yllätyksenä tuo KoneHelsingin korkkien uudistus. Toivottavasti lakkojen koostumus ei muuttunut, mun mielestä KoneHelsingin lakat ovat yllättävän hyviä.

   Poista
 2. Kyllä meillä oli hyvät eväät ja hyvää seuraa miitissä :P Mun mielestä noi Kone Helsingin lakkojen korkit meni huonompaan suuntaan, mut toivotaan et itse lakat ei :)

  VastaaPoista
 3. Oli kyllä mukava nähdä siua pitkästä aikaa ^.^
  Ja oli kyllä herkut kohdillaan :P

  VastaaPoista
 4. Oih, ensimmäistä kertaa eksyin blogiisi, ja ihanalta näyttää! Liityin lukijaksi :) Itku sentään kun tästä Oulun kynsimiitistä saa lukea joka puolelta, näyttää niin kivalta :D Mutta hienot miittikynnet sulla, juuri sen tyyliset Halloweenkynnet mitä itsellekin voisi kuvitella, kun en turhan creepyistä tykkää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena Sofia kivasta palautteesta ja mukava, kun liityit lukijakseni ^_^

   Poista