maanantai 3. marraskuuta 2014

Esittelyssä Oriflamen tuotteita

Kuten miittipostauksessa kerroinkin, sain Oriflamelta muutamia tuotteita testiin. Muistoni Oriflamen tuotteista yltävät lapsuuteeni, jolloin äidillä oli joitakin tuotteita käytössä. Itse olen muutamia kertoja tilannut Oriflamen tuotteita, mutta ei ole mitään tuotetta, joka Oriflamen tuotteista olisi ollut säännöllisessä käytössäni. Esittelen tässä postauksessa omia kokemuksiani saaduista tuotteista.


Sain Oriflamen aluejohtajalta, Anna-Leena Pieskältä, mielenkiintoisia tuotteita testiin. Oriflamen tuotteita voi tilata Anna-Leenan kautta.Nature Secretsin jojoban & mangon tuoksuinen suihkusaippua sekä mintun & vadelman tuoksuinen käsirasva ovat kerrassaan herkullisen näköisiä ja tuoksuisia. Tuoksu ei kummassakaan ole kuitenkaan liian voimakas, ja niistä jää kiva jälkituoksu iholle. Tykkäsin kummastakin tuotteesta, pieni miinus kuitenkin käsirasvasta, koska kynsinauhoille levitettynä se ei imeytynyt kunnolla. Illalla nukkumaan mennessä tykkään levittää käsirasvaa kunnolla myös kynsinauhoille, jotta se saisi rauhassa imeytyä yön aikana, mutta tämä rasva ei imeytynyt. Muuten kyllä imeytyi hyvin käsille.


Onneksi sain kuitenkin kynsinauhoille sitä varten tarkoitetun tuotteen :) Kynsinauhavoide The ONE Cuticle Cream levittyi ja imeytyi hyvin, tuoksu oli miellyttävä. Tämä jää vakikäyttöön.

Yksi tunnetuimmista Oriflamen tuotteista on Tender Care -hoitovoide, minullekin tuttu tuote. Voidetta voi käyttää niin huulirasvana kuin kynsinauhavoiteena ynnä moneen muuhin tarkoitukseen. Itse käytin tätä voidetta juuri noilla kahdella edellä mainitulla tavalla ja tykkäsin :) Hoitovoidetta on muuten saatavilla monen erin tuoksuisena. Tällaiselle pitkät kynnet omaavalla immeiselle nämä kaksi purnukkaa ovat kuitenkin aika haastavia käyttää, koska tuote jää helposti kynnen alle. Kyllä nämä siltikin tulee käytettyä, haasteista huolimatta!


Oxygen boost face blotting tissues-pakkaus sisältää yksittäisiä, pieniä paperiarkkeja, joihin voi imeyttää ihon rasvaa kasvoista. Itselläni ei iho juurikaan rasvoitu, niin annoin nämä työkaverin testattavaksi. Hänellä on ollut tapana työpäivien aikana käyttää käsipaperia T-alueelle eli kohtiin, missä iho kiiltää. Hänen mielipiteensä näistä Orfflamen paperipyyhkeistä oli, että näitä oli helppo käyttää ja kantaa mukana. Hänen mielestään näitä käyttäessä ei meikki pyyhkiydy pois kasvoilta niin paljon kuin käsipaperia käytettäessä.


 The ONE 5-in-1 WonderLash -ripsivärin testaamista odotin eniten tai oikeastaan tästä tuotteesta oli eniten odotuksia. Harja ainakin yllätti positiivisesti, sillä sai hyvin levitettyä värin ihan koko ripsen pituisesti, harjassa kun on niin lyhyitä kuin pitkiä harjaksia. Pysyvyys oli ihan ok, tykkään itse kuitenkin käyttää vedenkestäviä ripsareita, tämä oli säänkestävä.Toki sain testattavaksi myös kynsilakkoja, nimittäin The ONE Long Wear Nail Polishin kaksi sävyä, Night Orchid ja Lemon Sorbet. Halusin ehdottamasti yhdistää nämä sävyt samaan lakkaukseen ja lopputulos näytti tältä:


Dotting toolilla tein yksinkertaiset koristelut kynsille. Näitä lakkoja oli oikein ilo käyttää, koska ne levittäytyivät nätisti, väri ei valunut kynsinauhoihin ja sivellin oli mukavan leveä. Lakka myös peitti todella hyvin, jo yksi kerros olisi riittänyt, mutta olen tottunut laittamaan kynsilakkaa vähintään kaksi kerrosta. Myöskin kestävyys oli positiivinen yllätys, ylemmässä kuvassa kynnet on lakattu maanantaina ja alemmassa kuvassa näkyy, miltä lakkaus näyttää torstaina:


Kulumaa näkyy vain hieman ja näillä kynsillä olisi hyvinkin pärjännyt vielä pari päivää. 

Täytyy sanoa, että näistä kaikista tuotteista minua miellytti eniten kynsilakat. Kiva saada nämä lakat kynsilakkakokoelmaani :)


4 kommenttia:

 1. Kynsilakat on olleet munki lemppareita. Ilmeisesti tuo sun keltainen lakka on peittävää. Tarviikohan alleen valkoista? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltaista en ole testannut koko kynnelle vielä, ainostaan tosiaan koristelujen muodossa. Luulen kyllä, että ei tarvitse valkoista alleen, sen verran peittävältä vaikuttaa :)

   Poista
 2. Hyvältä vaikuttaa kaikki! Mulla on testit vielä menossa. Kynsilakkoja kyllä haluaisin ittelleni kans.

  VastaaPoista
 3. Kaikki oli kyllä kivoja tuotteita, mutta kynsilakat vetivät pisimmän korren tällä kertaa :)

  VastaaPoista